Over mijMijn naam is Brenda Beens, kom oorspronkelijk uit Kampen maar woon nu samen met mijn man en 2 zoontjes in IJsselmuiden.


Al van jongs af aan ben ik in de breedste zin van het woord geïnteresseerd in sport, voeding en de invloed daarvan op het menselijk lichaam.

Ik mag graag zelf sporten, trainen geven & coachen of gewoon heerlijk kijken naar sport op tv, in de sporthal of bij buitensporten langs de zijlijn.
In 2013 ben ik gestart met de opleiding sportmassage

welke ik in 2014 heb afgerond.

Tevens heb ik in dat jaar de opleiding elastisch

tapen mogen volgen.

Om mijn kennis wat meer te verbreden op dit gebied

en wat dieper in te gaan op veel voorkomende blessures

heb ik tevens de opleiding blessurepreventie gevolgd

met aansluitend de module ketenzorg om zo breed

mogelijk opgeleid te zijn tot sportzorgmasseur.
Mijn eerste ervaring als sportmasseur/verzorger in de praktijk heb ik opgedaan als manager van het 1e damesteam bij volleybalvereniging Reflex in Kampen.

Hier heb ik het masseren en het elastisch tapen regelmatig mogen inzetten.

Door onder andere deze ervaring en het werken als masseur/EHBO'er bij diverse

(sport)evenementen wist ik dat ik hier meer mee wilde gaan doen.

Aansluitend heb ik de switch gemaakt van de volleybalwereld naar de voetbalwereld en mocht een aantal seizoenen als verzorger van de eerste selectie bij Go Ahead Kampen werken. Een hele leuke en leerzame ervaring!    

Het is erg fijn wanneer je, in welke vorm dan ook, iets voor mensen kunt betekenen.

Denk hierbij aan bevordering van het herstel na inspanning, begeleiding na een blessure of bijvoorbeeld  een fijne ontspanningsmassage. Hier kunnen veel mensen baat bij hebben, vooral bij klachten door een verkeerde werkhouding, stress of spanning, waardoor er pijnklachten kunnen ontstaan o.a.  in nek en rug. Ik hoop in de nabije toekomst nog meer mensen te kunnen helpen/begeleiden

zowel sporters als niet sporters!