Over mij

Over mij

Mijn naam is Brenda Beens, kom oorspronkelijk uit Kampen maar woon nu samen met mijn man en zoontje in IJsselmuiden.

 

Al van jongs af aan ben ik in de breedste zin van het woord geïnteresseerd in sport, voeding en de invloed daarvan op het menselijk lichaam.

Ik mag graag zelf sporten, trainen geven & coachen of gewoon heerlijk kijken naar sport op tv, in de sporthal of bij buitensporten langs de zijlijn.

 

 

In 2013 ben ik gestart met de opleiding sportmassage welke ik in 2014 met goed gevolgd heb afgerond. Tevens heb ik in dat jaar ter aanvulling de opleiding elastisch tapen gevolgd.

Om mijn kennis wat meer te verbreden en wat dieper in te gaan op veel voorkomende blessures heb ik in 2015 de opleiding blessurepreventie gevolgd en tevens mijn diploma gehaald.

 

De afgelopen 3 jaar ben ik actief geweest als manager/verzorger van het 1e damesteam bij Volleybalvereniging Reflex in Kampen.

Hier heb ik de nodige ervaring op mogen doen als masseur en tevens het elastisch tapen in de praktijk mogen brengen.Door onder andere deze ervaring en het werken als masseur/ehbo-er bij diverse evenementen wist ik dat ik hier meer mee wilde gaan doen.

 

Sinds dit seizoen ben ik verzorger van de eerste selectie bij Go Ahead Kampen. Een nieuwe, leuke en leerzame ervaring.

 

 

 

Het is erg fijn wanneer je, in welke vorm dan ook, iets voor mensen kunt betekenen.

Denk hierbij aan bevordering van het herstel na inspanning, begeleiding na een blessure of bijvoorbeeld een ontspanningsmassage.Hier kunnen veel mensen baat bij hebben vooral bij klachten door een verkeerde werkhouding, stress, spanning, waardoor er pijnklachten kunnen ontstaan o.a. in nek en rug.

 

Ik hoop in de nabije toekomst nog meer mensen te kunnen helpen/begeleiden zowel sporters als niet sporters.

 

 

┬ę BIS-Sportmassage -- de Herberg 2-8271 LE -- BTW-nr:147018432B01 -- KVK:65411757